Bewertungen von Cafetaria Trefpunt Leerdam

Neue Beurteilungen

4.0
Ardjan Dekker
24 November 2023

Bestelling was weer top!!

Melle
17 November 2023
Klaas den Besten
16 November 2023
Melle
3 November 2023
Emi
3 November 2023

Online besteld, bestelling was precies klaar zoals gevraagd. Alles dus goed warm. Ook de porties friet waren helemaal naar wens en voldoende. Een aanrader.

Ingrid
21 Oktober 2023

Altijd lekker, vers en snel klaar. Top!

Melle
21 Oktober 2023
Van willigen
5 Oktober 2023

Super lekker.

Slav
30 September 2023

Patat erg droog gebakken Broodje Hamburger kwam duidelijk kant en klaar uit de magnetron Erg matige kwaliteit en smaak

Tamara Sihasale
8 September 2023

We hadden 4 kroketten die allemaal open waren gesprongen en daarom weinig vulling meer in de kroketten zaten.

Ingeborg Bode
30 August 2023

Too het was heerlijk ik vind de frietjes ook zo heerlijk

M
20 August 2023

Kwaliteit was redelijk Broodje was klef , verdronk in de saus Alleen hamburger opgegeten Maar wat meer stoorde was het volgende. Hij vroeg om 9 personen friet, niet besteld en werd afgescheept met dat duurt zeker een half uur. Vervolgens toen hij weg was kwamen en nog 2 klanten , ook niet besteld en werden normaal geholpen. Zonder dat er gezegd werd lange wachttijd. Had het idee dat ze niet voldoende friet hadden. Want vlak ervoor werd er gemopperd, in de kar , is dat alles bij het bijvullen vd friet. Ook was er veel uitverkocht.Oom wachttijd was lang ondanks bestellen waar wel excuses voor werd aangeboden. Volgende keer toch maar weer naar andere tent

L
19 August 2023

Top tent! 😄

Breider
12 August 2023
Ajm
11 August 2023

De laatste tijd was de friet niet lekker Je geeft zacht/normaal aan en is echt hard gebakken. Zo jammer want vandaag was het weer zo hard 2x gebakken? Oud vet Of andere olie /andere friet? Echt heel jammer we waren daarvoor altijd zooo fan ervan.

Maarten
30 Juli 2023

Nadat we hier friet hadden gehaald, allebei enorme buikkramp gekregen.

Jacco van Santen
29 Juli 2023

Friet zonder zout leek friet met extra zout. Verkeerde kroket. Frikandel speciaal was wel heel goed

J. de Vor
26 Juli 2023
MM
22 Juli 2023

Heerlijke friet .. Alleen jammer dat de kroket geen groentekroket was ..

Ardjan Dekker
7 Juli 2023
Ingrid
6 Juli 2023

Altijd heerlijke verse patat en snacks. Kwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Asvz
30 Juni 2023

Goed geregeld en was netjes optijd klaar

Ardjan Dekker
23 Juni 2023

Snacks waren weer super!!

A
4 Mai 2023

Berenklauwen waren verbrand echt zwart niet te eten

Ardjan Dekker
4 Mai 2023

De prijs van Bamischijf is niet op de app aangepast daar staat € 2,50 en bij contant afrekenen 2,85

Ardjan Dekker
7 April 2023

Zoals altijd stond de bestelling weer klaar op afgesproken tijd!!

Ardjan Dekker
24 MĂ€rz 2023

Weer top geregeld. Ga zo door!!

Natalja
19 MĂ€rz 2023

De kroketten waren ontploft en vet. We hebben 6x gebeld maar kregen helaas steeds direct de voicemail.

Bob
17 MĂ€rz 2023

Altijd aan te bevelen!

Ardjan Dekker
17 MĂ€rz 2023

De bestelling stond klaar. Complimenten!!

Verhoeven
16 MĂ€rz 2023

Zeer royale porties friet. Door een fout in de app stond onze grote bestelling per ongeluk al om 12u i.p.v. 18u klaar. Heel klantvriendelijk afgehandeld: ze namen telefonisch contact op en bakten de bestelling 's avonds gewoon opnieuw.

AJM
13 MĂ€rz 2023
J. den Hartog
4 MĂ€rz 2023
N
25 Februar 2023

Friet stoofvlees besteld. Klein beetje stoofvlees in het bakje waar normaal een saus in zit. Stoofvlees hoort goed over de friet heen te zitten. En dat voor aantal euro meer per frietje t.o.v. Bijvoorbeeld frietje met. Zeker verbeterpunt. Verder altijd lekkere friet en snacks, echte aanrader.

Jacques
13 Februar 2023

Zoals altijd. Voor de beste friet en het meest vriendelijk personeel moet je hier zijn!

Diana
11 Februar 2023

Prima snacks alleen mini patat daar ben ik geen fan van maar verder prima.

de vree
8 Februar 2023

Afgelopen tijd bestellingen gedaan toch boven de 20 euro hoop weg kunnen gooien vaak aangeven en ze doen er niks aan ook vandaag weer heel slecht 3 keer scheepsrecht mijn zijn ze kwijt als klant

I Kuiper
29 Januar 2023

Online besteld, zou om 1910 klaar zijn, maar uiteindelijk tot 1925 moeten wachten. Dan heeft online bestellen geen zin. Daarnaast bij thuiskomst, de friet gewoon niet goed warm, ondanks dat het dus net gebakken was. Normaal geen slechte ervaring maar dat van gisteren kon beter

-
29 Januar 2023

Patat was veelste hard snacks te hard gebakken was een complete mislukking en haal geen patat meer

Klaas
27 Januar 2023
Bogaard
27 Januar 2023

Wij hebben weer gesmuld! Je krijgt hier lekker volle bakken met heerlijke knapperige dunne patatjes. Echt waar voor je geld!

Anoniem
22 Januar 2023

Frieten koud en niet doorbakken Kassoufle lauw en onvoldoende doorbakken Lang wachten terwijl we online hadden besteld

Jetje
21 Januar 2023

Keurig op tijd klaar na online besteld te hebben

André
20 Januar 2023

Supergoed en servicegericht.

Bert van der Linden
7 Januar 2023
Andre
5 Januar 2023

Helaas geen gehaktbal bij de bestelling. Voice mail ingesproken. Kwaliteit is altijd goed.

Eline
31 Dezember 2022

Precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten en super leuk team!

Roos
30 Dezember 2022

Zeer tevreden mooi op tijd klaar . Voor herhaling vatbaar.

van Lith
29 Dezember 2022
Janet Van Aalst
16 Dezember 2022

Online besteld om af te halen om 18.20. Het was om 18.48 u klaar. Ik vond het superwaardeloos. Excuus was dat het erg druk was. Hele rare gang van zaken. Mensen die na mij kwamen werden eerder geholpen en waren eerder weer weg. Conclusie is dus: beter niet online bestellen want als je bij de kar bestelt ben je eerder aan de beurt. Dit moest mij even van het hart. Mij zie je voorlopig niet meer

M
10 Dezember 2022

Er was iets mis gegaan met de tijd . Screenshot wees 30 min later aan dan de bon. Dus kreeg alles koud mee. Ze hadden wel netjes gebeld, maar dat telefoontje was niet opgenomen. Ze hadden kunnen aanbieden om het op te bakken . Het was op dat tijdstip niet meer druk. Erg jammer. Dus thuis alles in de airfryer om het zelf op te bakken . Producten zijn altijd goed hier en genoeg patat . Volgende x beter.

Bjorn Van willigen
26 November 2022

Het gebeurt wel vaker dat er snacks worden vergeten

André
9 November 2022

Altijd goed en voldoende!

Leonard Bogerd
22 Oktober 2022

Vorige week hadden we een kroket besteld die taai was en niet te eten. Vandaag in de bestelling aangegeven en een gratis kroket erbij gekregen. Goeie service! Bedankt Trefpunt! Top!

Bert van der Linden
22 Oktober 2022

Friet was slap en de loempia was niet goed doorbakken en de andere snacks die waren wel goed

H de Ridder
9 Oktober 2022

Besteld via de site bij thuiskomst helaas geen 2 bestelde frikandellen speciaal kunnen vinden in ons tasje wel een niet bestelde frikandel gewoon. đŸ€” Gelijk geprobeerd contact op te nemen. Waarschijnlijk wegens drukte geen gehoor. Frietjes waren voldoende🙂

Jacques
9 Oktober 2022

Zoals altijd; perfect. Hier moet je gewoon je friet en snacks halen!

Ronald de vree
6 Oktober 2022

De sito stick veel te hard gebakken zo weg kunnen gooien zonder van mijn geld ook al een paar keer gezegd nog niet verbeterd hellaas

André
25 September 2022

Goede frieten snacks. Helaas veel minder friet dan voorheen.

Den hartog
17 September 2022

Friet is erg veel,...maar lekker Mayonaise was vergeten, jammer Kaasstengels super lekker

Pieterson
9 September 2022

De laatste maanden is de kwaliteit erg achteruit gegaan. Voorlopig halen we geen friet meer. De friet leek wel opgebakken en was erg vet. Dit gebeurt vaker. Ook met snacks gehad dat we open gesprongen bitterballen kregen geserveerd.

Ed Blankert
19 August 2022

Kroket en kaaskroket waren onvoldoende gebakken en zeer vet. Hebben ze niet opgegeten. Friet was prima

Arwen
13 August 2022

Frieten waren heel zacht en proefde bijna niet genoeg gebakken (“normaal” gebakken). Service was wel heel goed, heel aardig

Tamara
5 August 2022

Altijd lekker eten, alleen deze bestelling waren ze de satesaus vergeten bij te doen

Petric
4 August 2022
H
4 August 2022
Hen3
30 Juli 2022

Heerlijk gegeten en goede en vriendelijke service!!!

Denise
30 Juli 2022

Goede service vriendelijke personeel en lekker eten.

C
27 Juli 2022
Regina de ridder
8 Juli 2022

Als ik bestel voor 18 uur is het fijn als het dan klaar is en niet dat ze dan pas gaan bakken ???

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Onze excuses dat u langer als gehoopt heeft moeten wachten. Wij doen altijd ons best om alles op tijd klaar te hebben. Maar soms lopen we iets uit als het erg druk is of er veel grote bestellingen zijn. Wij zullen er volgende x weer alles aan doen om het op tijd af te hebben!

Diet
24 Juni 2022
Jacques
20 Juni 2022

Zoals altijd. Topkwaliteit, vriendelijke mensen; wat wil je nog meer!

Bert van der Linden
18 Juni 2022

Lekker

Lith
3 Juni 2022

Je ontvangt veel friet en het eten smaakt prima. Alleen zout op alle friet, terwijl er Ă©Ă©n friet zonder zout moest zijn. Maar verder prima.

Karim
21 Mai 2022

De friet was te door gebakken... te hard!

Peter
21 Mai 2022

Patat smaakte heerlijk

Jan
21 Mai 2022

Zeer goede bestelling, uitstekende schnitzels en uitstekende patat

bjorn van willigen
13 Mai 2022

de friet was lekker en goed gebakken hadden alleen geen vorkjes bij de friet

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Bedankt voor het compliment! Vorkjes doen wij er niet standaard bij, maar u mag hier natuurlijk altijd om vragen! Wij doen het er graag bij voor u!

Michelle
8 Mai 2022

Ik had oer ongeluk de verkeerde tijd gekozen, dit werd ter plekke netjes en soepel opgelost.

D
13 April 2022

Bijna alles was prima alleen de sitostick was te hard gebakken en koud

G den Hartog
10 April 2022

Het leek deze x allemaal wat zachter zowel de friet als de nasischijven waren minder krokant,....misschien ander vet?

Theo
7 April 2022

Niets veranderen !! Perfect zo !

Marcel
6 April 2022

Precies op tijd klaar en heerlijk gegeten.

Bode Ingeborg
1 April 2022

Heerlijke frites lekker knapperig

van Lith
23 MĂ€rz 2022

Goed eten. Was mooi op tijd klaar en kregen ruim voldoende eten.

Luuk Schalk
10 MĂ€rz 2022

Perfect !

Ingeborg
10 MĂ€rz 2022

Heerlijke friet en meer dan genoeg Voor herhaling vatbaar

Ingrid de Boorder
27 Februar 2022

Altijd op tijd bestelling klaar als je online besteld. Heerlijke frietjes en snacks. En prijs kwaliteit kan niet beter. Ga zo door!

Bert van der Linden
26 Februar 2022

Friet was slap

Schalk
23 Februar 2022

Alles goed geregeld !!! Heerlijke frites en snacks!

Francien
12 Februar 2022
Ardjan Dekker
4 Februar 2022

Zoals ik gewend ben stond de bestelling klaar!!

Godtschalk
22 Januar 2022

Alles klopt...lekkere grote porties...prima daar blijf je terugkomen.

Ardjan Dekker
14 Januar 2022

Supersnel de bestelling opgehaald!! En altijd super

M van Lith
14 Januar 2022

Voldoende en lekker eten.

Bert van der Linden
6 Januar 2022

Het was top

Ardjan Dekker
31 Dezember 2021

Super lekkere snacks en friet

Fam.Middag
31 Dezember 2021

Altijd goed gevuld bakje friet. Aardig personeel.

Char
16 Dezember 2021
Joost
15 Dezember 2021

Prima service, makkelijk online bestellen. Mooie lekkere grote portie, perfect op tijd. Lekker en warm.

Jacques
14 Dezember 2021

Zoals altijd is het eten van prima kwaliteit en het personeel heeft altijd tijd voor een vriendelijk praatje. Hoe druk het ook is. Top!

Marjolein Pelgrum
12 Dezember 2021

Friet was koud en klef. Niet van jullie gewend. Dacht bestel een keer, hoef ik niet te wachten. Dat was dus geen succes. Hebben de helft weg gegooid

Martin
11 Dezember 2021

Topservice en altijd lekker!

Sophia
8 Dezember 2021

Normaliter nooit dit probleem, maar helaas was alles klaar en was er iets vergeten. Toen zijn ze dat nog gaan bakken. Resultaat was, koude friet.

Bert van der Linden
20 November 2021

Ben het niet gewend van jullie maar de friet was behoorlijk slap

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Goede avond, Wat ontzettend vervelend om te horen. De friet is op het moment erg moeilijk te bakken. Maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn. We zouden u graag bij uw volgende bestelling tegemoet komen. Mvg

Gvk
3 Oktober 2021
André
25 September 2021

Altijd goed en heerlijk

Anna
18 September 2021
Ingrid
18 September 2021

Altijd lekker en vers. Bestelling op tijd en producten niet duur!

André
2 September 2021

Altijd goed! Deze keer wat mindere kwaliteit frites..

Bond James
27 August 2021

Top genoeg friet

Bert
8 August 2021

Lekker

André
6 August 2021

Altijd đŸ‘đŸŒ

C.
21 Juli 2021
G den Hartog
15 Juli 2021

Kwaliteit prima,..online besrellen werkt goed/miste alleen een gezinszak friet,..had er 2 besteld, maar krijg mn geld terug

budi de bond
11 Juli 2021

was erg lekker maar de tijd dat ik moet wachten bij de kar was niet zo als afgesproken

Theo Witjes
8 Juli 2021

Beste snackbar van de hele omgeving.

Marjolein Pelgrum
30 Juni 2021

Was gewoon lekker !!!

Bert van der Linden
26 Juni 2021

Top

Jacques
19 Juni 2021

Blijft nog de steeds de beste 'frietboer' van Leerdam eo. Superaardig geholpen weer :-)

Theo Witjes
17 Juni 2021

Super ! Zoals altijd overigens !!

Jan
12 Juni 2021

Satesaus vergeten

Theo
30 Mai 2021

Royale porties, en heerlijke vegetarische kroketten

Stanley
22 Mai 2021

Nu al de 3e keer achter elkaar dat je thuis komt en je bestelling is niet compleet. Kan je weer terug om de rest op te halen.

N.M.
6 Mai 2021

Perfect en lekker

Jacques
19 April 2021

Het wordt misschien eentonig; supertevreden zoals altijd. Kwaliteit prima en altijd even vriendelijk personeel (ook als het druk is). En dat kan niet van enkele klant gezegd worden die met mij staat te wachten en zeurt als het 5 minuten duurt voordat je je bestelling krijgt. Doe eens lief!

E Blankert
17 April 2021

Kwaliteit is heel goed. Maar als je via internet voor een bepaalde tijd besteld mag je toch ook verwachten dat het rond die tijd klaar is!!! Dat is nu al diverse keren niet zo geweest.

Tamara
16 April 2021

Sate saus zat niet bij de bestelling. Bereklauw was erg hard gebakken en kaassouffle ook lang gebakken.

Marlies
16 April 2021

Naar aanleiding een foutieve online bestelling bij Trefpunt in Leerdam, belde zeer klantvriendelijke medewerker dat mijn bestelling klaar stond. Echter stond ik bij Trefpunt in Didam :-( Trefpunt Leerdam gaf aan het reeds betaalde bedrag via Ideal terug te boeken. Top!!!!

Wendy
8 April 2021

Ouderwets goed gegeten. Snacks waren goed gebakken en de friet lekker knapperig Bedankt !

Maria
31 MĂ€rz 2021
Muilwijk
28 MĂ€rz 2021

Gewoon altijd goed

Wendy
24 MĂ€rz 2021

Gelukkig weer heerlijk gegeten !

Jacques
22 MĂ€rz 2021

Toppers hoor !

Heleen
20 MĂ€rz 2021

Prima gedaan,het was weer lekker

Jeroen
20 MĂ€rz 2021

Tot onze spijt moeten wij een slechte beoordeling geven, het is hier altijd goed geweest. Jammer genoeg gaat de kwaliteit nu achteruit.

André
20 MĂ€rz 2021

Weer heerlijk!

Marian
19 MĂ€rz 2021

Altijd goed geweest maar nu was het slecht sate bal gehakt en friet koud kipcorn al 2 weken uitverkocht en als je dan belt wordt de hoorn er op gegooid.

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat vervelend om te horen dit is natuurlijk niet te bedoeling. Door de drukte kan het zijn dat we minder tijd hebben om u telefonisch te woord te staan. Onze excuses voor het ongemak.

W.V
18 MĂ€rz 2021

Helaas was de bestelling vandaag een stuk minder lekker als anders. De patat was erg hard gebakken en had het idee dat er oude stukjes patat tussen zaten. De snacks waren veel vetter dan anders.. niet met smaak gegeten vandaag...

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen er beter op letten de volgende keer. Onze excuses voor het ongemak!

Schalk
6 MĂ€rz 2021

Goedgeregeld Voldoende parkeerplaatsen Aardig personeel Heerlijke frites! Aanrader!

Mok
6 MĂ€rz 2021

Prima! Online bestelt, bij aankomst gelijk betalen en nog geen minuut later was de ruime zak friet en snacks al klaar!

Theo Witjes
3 MĂ€rz 2021

Beste snackbar van Nederland !!!!

Gracia
14 Februar 2021

Patat was niet zoals we van jullie gewend waren. Die was slap, de hapjes waren koud van binnen.

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat ontzettend vervelend om te horen. Helaas door de extreme kou had de oven erg veel moeite. Dit is uiteraard niet te bedoeling, maar dit was helaas overmacht. Wij hopen u de volgende x weer te mogen ontvangen aan de kraam en dat alles dan weer helemaal naar wens is! Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Maurice
14 Februar 2021

Ruim half uur in de kou staan wachten omdat bestelling niet klaar was. Snacks waren veelste ver doorbakken. Weinig pindasaus op de berenklauw. Dit was voor ons de laatste keer

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat ontzettend vervelend om te horen. Helaas door de extreme kou had de oven erg veel moeite. Niet alleen de gasflessen maar ook de leidingen waren bevroren. Daardoor heeft het helaas langer geduurd. Dit is uiteraard niet te bedoeling, maar dit was helaas overmacht. Wij hopen dat wij u alsnog kunnen overtuigen van onze kwaliteit. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog ontvangen bij ons aan de kraam.

Ed Blankert
13 Februar 2021

Wat is het voordeel van internet bestellen op tijd als je dan nog een half uur moet wachten??

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat ontzettend vervelend om te horen. Helaas door de extreme koud had de oven erg veel moeite. Daardoor heeft het helaas langer geduurd. Dit is uiteraard niet te bedoeling, maar dit was helaas overmacht. Wij hopen u volgende x weer op tijd uw eten klaar te hebben. Onze oprechte excuses voor het ongemak

Jacques
7 Februar 2021

Zoals altijd; top!

André
30 Januar 2021

Top weer

Joyo
27 Januar 2021

Heerlijk! Dit is de lekkerste patat die je maar kan vinden in Leerdam.

Ebru
7 Januar 2021
Taco Kruijt
6 Januar 2021

Voor 17:30 besteld friet was klaar de rest niet dit kwam pas 5 minuten later. Gevolg friet was niet echt warm meer. Pindasaus bleek niet geleverd te zijn.

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We maken het graag volgende x goed met u! Onze excuses voor het ongemak!

Baba
12 Dezember 2020

Atijd vriendelijk en op tijd.

IJkelenstam
6 Dezember 2020

Friet voor 10 pers was prima gebakken! En ook voldoende.

Petra
4 Dezember 2020

Duidelijk en eenvoudig bestellen. Exact op tijd klaar. Top!

Muilwijk
22 November 2020

Kwaliteit gewoon goed

Bert
15 November 2020

Lekker

Jacques
15 November 2020

Zoals altijd...top!

Bert
7 November 2020

Top

Filips Willemstraat 1 Lingebolder
1 November 2020
Verhoeff
30 Oktober 2020

Gebruiksvriendelijke bestelsite. Goede service. Goede patat en ruime keuze snacks die ook goed smaken.

Esther Wetsteijn
28 Oktober 2020
Mg van Veldhoven
23 Oktober 2020

On line besteld en betaald .goede service en het hele gezin heeft heerlijk gegeten super.

CBS Juliana
16 Oktober 2020

Normaal zijn we heel tevreden, maar gisteren ging het niet goed. We hadden friet besteld zĂłnder zout maar er zat helaas veel zout op. We hadden een friet met pindasaus besteld maar kregen een friet speciaal.

Antwort von Cafetaria Trefpunt

Wat ontzettend vervelend om te horen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren! Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Bert
11 Oktober 2020

Top

v willi
30 September 2020

was weer.goed en veel

Zoë
19 September 2020

Heerlijke patat en snacks as always

Hennie
18 September 2020

Heerlijke friet voor weinig geld. Een hele fijne service online bestellen en betalen en op een rijd ophalen wanneer het jou uitkomt. Top

Andre
11 September 2020

Te veel zout op de frites

Bert
16 August 2020

het was top

Katja
15 August 2020

Mooie website, makkelijk bestellen, mogelijkheid tot fooi geven en heerlijke friet en snacks Ăšn snelle service, keurig op tijd!

Jacques
15 August 2020

Top! Zoals altijd!

Andre
14 August 2020

Top !!! Altijd goed en voldoende.

Erwin
13 August 2020

Goede friet, aardig personeel/eigenaresse

Bert
8 August 2020

goede kwaliteit

M.Huigen
8 August 2020

Wij vonden de producten aan de vette kant

Familie Godtschalk
6 August 2020

Prima in orde

Juditha Barendregt
2 August 2020

Perfect op tijd en de frietjes zijn zoooooo lekker

Steven 't Lam
1 August 2020

Was goed te eten aleen ies te laat maar mag zeker niet klagen.

Martin
24 Juli 2020

Super lekker .zo als altijd.

Jacques
24 Juli 2020

zoals altijd...tip top in orde!

Marloes
17 Juli 2020
Liset
11 Juli 2020

Pepersaus niet meegeleverd wel besteld Friet niet doorgebakken

Henrieke
11 Juli 2020

Had friet besteld om half 1. Vervolgens werd het wanneer ik aan kwam in de pan gegooid. Heb uiteindelijk nog 8 minuten er op moeten wachten, dan kan je net zo goed niet bestellen. Zeer teleurgesteld

F van der Ham
28 Juni 2020

Bestelling online is op tijd klaar. Lekker gegeten.

Jacques
27 Juni 2020

Zoals altijd prima!

Eduard
26 Juni 2020

Top, lekker en makkelijk

Marina
21 Juni 2020

De meeste keren zijn wij echt tevreden over de kwaliteit. Anders zouden we ook niet terug blijven komen natuurlijk. Maar deze keer waren de snacks echt slecht. De kroket, frikandel xxl en bamischijf waren duidelijk open gebarsten geweest en vol vet gezogen. Echt vies. Je kan dan beter opnieuw bakken en de klant nog even laten wachten dan dat je dit meegeeft

Bert van der Linden
21 Juni 2020

het was weer heerlijk

Ronald Verhoeks
15 Juni 2020

Heeft goed gesmaakt wij halen wekelijks eten bij de Cafetaria. Je kan wel zeggen dat we trouwe klant zijn.

sander
7 Juni 2020

goede friet en de snack's waren ook erg goed netjes alles gebakken zo als gevraagd en ook was alles klaar op de tijd dat ik de bestelling wilde komen ophalen

Anoniem
31 Mai 2020
Istvan
20 Mai 2020

Top. Alles in orde

sterk
18 Mai 2020

ideaal zo dichtbij en de prijzen staan me ook wel aan. goede friet en snacks. Zou leuk zijn als er een normaal friettentje kwam te staan in plaats van zo'n mobiele. Dan met een paar tafels en stoelen o.i.d

Istvan
13 Mai 2020

Top!!!

André
2 Mai 2020

Friet was minder lekker dan eerdere keren.

Scherpenzeel
24 April 2020

Goed als altijd, simpel proces en tijdigheid was top!

Aad Need
5 April 2020
Edwin
2 April 2020

Altijd prima kwaliteit en snelle service. Lekker veel ook voor het geld ;-)

Piek
27 MĂ€rz 2020

We hadden online besteld en de bestelling was precies op tijd klaar. Je krijgt heel veel waar voor je geld (en de snackbar is al niet duur) en alles smaakte heerlijk! Bedankt!

Mulder
26 MĂ€rz 2020

Goede kwaliteit friet, smaakt er lekker en makkelijk online te bestellen. Top.

Vos
4 MĂ€rz 2020

Temperatuur van eten was aan de lage kant en ipv pindasaus was er bak mayo geleverd. Verder prima weer

Bert
23 Februar 2020

Top

Bert
2 Februar 2020

Het was lekker en ook op tijd zoals afgesproken

Istvan
25 Januar 2020

Was weer top, bestelling voor 9 mensen top gedaan

Jack
7 Januar 2020

Super

Wendy
29 Dezember 2019

Altijd lekkere patat ! Bestelling is altijd op tijd klaar !

Michel
20 Dezember 2019

Prima spullen, en keurig op tijd klaar đŸ‘đŸ» TOP

Mulder
6 Dezember 2019

Goede kwaliteit. En online bestellen mogelijk. En op tijd 👍

V.
28 November 2019

Weer mijn uitjes vergeten. Terwijl er expliciet gezegd is dat de friet oorlog met uit was... voortaan weer in de opmerkingen erbij schrijven.....

Istvan
20 November 2019

Was weer top!! Ook bestelling via internet ging erg makkelijk

Corine
9 November 2019
Mulder
9 November 2019

Goede kwaliteit en bij online bestelling geen wachttijd bij ophalen. Top.

NN
4 November 2019

Lekkere frietjes, familie zak. Je krijgt genoeg mee!

Bert
13 Oktober 2019

Uitstekend

Mario van Asch
9 Oktober 2019

Prima service!

Jacques
5 Oktober 2019

Zoals altijd is prima van kwaliteit. Goed warm en met veel zorg bereid. Zeer tevreden

Marian
4 Oktober 2019
Bogerd
29 September 2019

Zeer uitstekende service!

Robert
28 September 2019
Gooris
7 September 2019

Perfect lekker en precies op tijd

Heleen
1 September 2019
Marieke
30 August 2019

Patat en snacks zijn geweldig. Bestellen via de website gaat goed, maar de gewenste afhaaltijd werd alsnog met 10 minuten overschreden. Dat vond ik wel erg jammer.

Wendy
30 August 2019

Weer heerlijk gegeten en vlgs de aangegeven tijd de bestelling kunnen ontvangen

Christa
15 August 2019

Lekker handig bestellen via app of internet en ophalen

Bert
30 Juli 2019

Goede service en lekker eten

Marian
26 Juli 2019
van Dijk
26 Juli 2019

Super ze zijn altijd vriendelijk en helpen je snel.

Carole
24 Juli 2019
Wendy
10 Juli 2019

Het was heerlijk en super optijd klaar !

f de Leeuw
25 Juni 2019

gewoon weer lekker

P.
7 Juni 2019

Saus was niet apart maar over de friet...

Anoniemo
30 Mai 2019

Perfect

Michel
21 Mai 2019

Goede friet. Altijd meer dan genoeg. Handig van tevoren bestellen en betalen, dis geen wachttijd.

Schreurs
18 Mai 2019

Goede kwaliteit.

Bert
12 Mai 2019
De Jong
1 Mai 2019

Ontzettend tevreden! Bestelling was op de minuut af op tijd (afhalen), de porties waren echt groot voor zo weinig geld en het smaakte heerlijk! Super!

Jacques
13 April 2019

Zoals altijd prima !!!!!!

Ed Blankert
11 April 2019

Besteld kaaskroket Gekregen groentekroket Niet te eten en zonde van het geld.

Anoniem
15 MĂ€rz 2019

Het was zoals altijd perfect en op tijd goede service en lieve meiden

Mary
12 MĂ€rz 2019
van Kempen
7 MĂ€rz 2019

Alles was weer super lekker en van hele goede kwaliteit. Helaas miste een vega kroket bij onze bestelling die wij bij het ophalen van de bestelling erbij hadden besteld, en kwamen wij hier thuis pas achter en het was net na sluitingstijd (19:35) :(

Mary
26 Februar 2019

Goede kwaliteit Helaas miste er bij onze online bestelling wel een Kaassoufle. Verder prima eten.

Jacques
10 Februar 2019

Zoals altijd....uitstekend

Ed Blankert
9 Februar 2019
Mariska Schaay
3 Februar 2019

Grote bestelling geplaatst, 20 pers friet en 25 snacks, eerste minpunt zou half 7 klaar staan maar door de drukte werd dit 20 min later, al mijn gasten hadden enorme trek dus toen ik thuis arriveerde snel alles op borden en eten. friet was koud en echt keihard, niet te eten. Zowel de kinderen als de volwassene hebben het laten staan. de gehaktbal was ook keihard. Mijn oma van 95 kon deze niet eten. Verder was het ook niet genoeg friet, als je voor 20 personen friet besteld verwacht je genoeg friet voor een bord vol per persoon we hebben het moeten verdelen zodanig dat iedereen een beetje friet had en dan is de friet ook nog niet lekker. Kortom slechte afsluiting van de feestelijke dag, erg jammer en zonde van ons geld.

Rob de Jong
1 Februar 2019

Gezellig bediening. Staat meestal op tijd klaar

Ed Blankert
31 Januar 2019

Alles keurig volgens de afgesproken tijd.

Henry Verbeek
25 Januar 2019

Tweede keer dat mijn bestelling niet compleet geleverd wordt.

Jacques
19 Januar 2019

Top!

van Dijk
16 Januar 2019

Alles keurig op tijd klaar super

Evelyn
9 Januar 2019

Kwaliteit van eten is goed, maar helaas was voor de 2e keer de bestelling via internet niet volledig. Ene keer de saus en vandaag de snack er niet bij. Jammer, want ik heb er wel voor betaald.

Ed Blankert
8 Januar 2019

Prima geregeld!!

Henry
29 Dezember 2018

Klein hutje met een hoop in huis van goede kwaliteit.

tim
27 Dezember 2018

Het was een goede kwaliteit je hoefde niet super lang te wachten! Het was net zoals komen en gaan. Super ideaal en ook nog eens je eigen ophaal tijd bepalen handig als je geen tijd hebt.:-)

Ed Blankert
22 Dezember 2018

Prima geregeld allemaal

Nellie van Dijk
17 Dezember 2018

Super netjes op tijd.

Marjolein
1 Dezember 2018

Super geregeld! Bestelling was top in orde en het eten was lekker... wij hadden een goede bodem voor sinterklaas avond ?

Kempen
20 Oktober 2018

Stond op tijd klaar! Heel tevreden.

Michelle
5 Oktober 2018

Prima netjes op tijd, alleen een frikandel te weinig geleverd ?

André
24 August 2018

Heerlijk!!

Anoniem
17 August 2018

Ondanks de enorme drukte was 5 min. Na doorgegeven afhaal tijd mijn eten klaar!

Bert
11 August 2018

Top

Meta Hol
10 August 2018

Dit werk geweldig. Precies op tijd klaar. De bestelling klopte helemaal. Helemaal fijn als het erg druk is en er wel een rij van minstens 10 personen staat...en je dan direct de bestelling mee krijgt!!

Erik-Jan
6 August 2018

Gemakkelijk online bestelling kunnen plaatsen. Bij aankomst volgens afgesproken levertijd was de bestelling ook netjes op tijd klaar. Goed werk!

Ridder
5 August 2018
Anna
29 Juli 2018

Zoals altijd overheerlijke frites en de bestelling stond exact op tijd klaar! Top hoor!

Jacques
29 Juli 2018

Prima zoals altijd. Vers, goed bereid, warm en kwalitatief prima. Personeel vriendelijk. Hier kom je graag

HJ
14 Juli 2018

Prima frietjes en goed geregeld dat bestellen via internet.

Ruben
11 Juli 2018

Helaas was er een snack vergeten. Moest opnieuw naar jullie toe om deze alsnog op te halen. Dat is wel vervelend als je lekkere warme friet op je bord hebt liggen.

Bert
8 Juli 2018

Top

Marian
30 Juni 2018

was Heerlijk veel friet en zeker goed spul

Bert
24 Juni 2018
Yuri
9 Juni 2018

Helaas moeten concluderen dat het dit keer niet de kwaliteit was die we gewend zijn. Het leek of de friet nog een keer gebakken was, deze was droog en hard. Normaal is het erg lekker. De snacks, waren te lang gebakken. Deze waren open gegaan. Helaas.

Sonja
17 Mai 2018

Het was weer heerlijk! Wij noemen haar het oude vrouwtje (sorry) een dame van middelbare leeftijd. Bakt super lekkere friet!! Heerlijk Helaas misten wij gisteren een frikandel die wel was besteld en betaald heel soms gebeurd zoiets (we zijn allemaal mensen)maar wordt dan de volgende keer weer keurig opgelost.

Jacques
7 April 2018

Top, zoals altijd !

Bert
4 MĂ€rz 2018

redelijk

Monieka Zweistra
22 Januar 2018

Lekker snel klaar en heel duidelijke, prettige website om te bestellen.

Cm
21 Dezember 2017

Het eten was niet erg warm. De frites (slap) en een deel van mijn bestelling stond al klaar dus dat was niet erg warm.

Arjan
3 Dezember 2017

Top, vriendelijk personeel en lekkere frietjes als altijd!

Peter
17 November 2017

Bestelling die online geplaatst is en waarvan de afhaal tijd 17:50 is pas om 18:20 klaar!! Waarom is er dan eigenlijk een afhaal tijd? Toch niet om alsnog een half uur te wachten lijkt mij. Jammer

De leeuw
11 November 2017

Heerlijke friet! Online bestellen top!

De leeuw
30 Oktober 2017
Rob de Jong
27 Oktober 2017

Friet en de rest oké. Alleen besteld via app. Zou het af kunnen halen 18.20. Kreeg het pas om 18.40. Dus ondanks dat 20 min moeten wachtten.

Arjan
22 Oktober 2017

Heb een cafetaria op 100 meter van m’n huis maar ga toch naar ‘t Trefpunt. Heerlijke patat en vriendelijke mensen, echt top!

De leeuw
30 September 2017
Kroeze
29 September 2017

Het online bestellen heeft weinig effect gehad op de snelheid. Ik was er om 18.30 uur. dan zou de bestelling klaar zijn. De 2 personen die na mij kwamen, stonden er nog toen ik mijn bestelling kreeg. De andere personen, 4 stuks, waren eerder weg en hadden besteld toen ik er al stond. Ik had mijn bestelling om 18.50 uur. Bestellen online heeft voor mij geen voordeel gegeven en zal ik dus ook niet meer doen. Vergeefse moeite. De kwaliteit was echter wel goed en heb ik geen aanmerkingen op.

Frits
28 September 2017

Lekkere frietjes, ruime porties en goede snacks. Makkelijk online bestellen en betalen en het is op tijd klaar. Helemaal tevreden!

Veen
27 September 2017

Om 12.00 uur besteld en betaald. Zou dit om 12.40 uur afhalen. Mooi concept, had een kinderfeestje dus ideaal als de bestelling dan klaar staat. Komen we daar om 12.40 uur is de bestelling niet doorgekomen. Dus als nog in de rij staan en wachten op mijn bestelling. Krijg ik om 15.30 uur een bevestiging, bedankt voor uw bestelling. Zal de volgende keer hier niet meer bestellen. Bij Cafetaria Lucy kan je er tenminste van op aan dat je bestelling tenminste ook echt klaar staat.

Korf
24 September 2017

- meerdere keren online besteld. Maar geen enkele keren was het bestelde klaar, maar begon men er pas aan op het moment dat het klaar zou zijn. - frietjes zijn erg klein en hard, zou mooi zijn als er ook een boerenfrietvariatie te bestellen is.

Kool
16 September 2017

Zoals gewoonlijk heerlijk. Alleen jammer van de haar in mijn frikandel speciaal

Roza
11 September 2017

Was prima geregeld.

Robert
3 September 2017

Super service om online te bestellen en de lekkerste friet van Leerdam.

Kleijweg
2 September 2017

Goede service! Alles was lekker!

Soesa
2 September 2017
Rob de Jong
1 September 2017

Zou graag ook eens dikke frieten zien of boerenfriet

Jannie grizell
29 August 2017

Goede service altijd vriendelijk dus gewoon super

Nijhof
19 Juli 2017

Vanavond besteld online. Dit is de tweede keer dat onze bestelling niet kompleet was . Wat de laatste keer veel gebeurd ,vandaag was de ophaal tijd tien voor hal zeven en was om tien over half zeven aan de beurt

Carolien
19 Mai 2017

Super snel, aardig personeel en goede kwaliteit! (Even een vraagje...Waarom komen er extra kosten bij de bestelling als je met Ideal betaalt?)

Bert
14 Mai 2017

uitstekend

Mw
6 Mai 2017

Lekker friet en snacks. Royaal porties friet echter als je online besteld en er via de site verteld word dat het met 18.00u klaar staat en je kunt vervolgens nog een half uur op je bestelling wachten vind ik dit minder.

Fenasi
14 April 2017

Lekker maklijk en snel alleen jammer dat je tijd niet zelf kan beslissen maar toppie!!

L.m
6 April 2017

Kom niet vaak voor. Maar m'n saté saus vergeten. Volgende keer vast beter.

Marcel
31 MĂ€rz 2017

Gewoonweg uitstekend

Ik
18 MĂ€rz 2017

Prima eten . Alles online bestellen, betalen en op afgesproken tijdstip os je bestelling ook klaar!

Rob de Jong
28 Januar 2017

Patat was iets te lang gebakken Braadworst en berenklauw waren prima

Carolien
29 Dezember 2016
Bert
24 Dezember 2016
Bert
17 Dezember 2016
Nieuwenhuis
24 September 2016

Beste frieten van Leerdam!

Ruud
24 September 2016

Super handig en makelijk gewoon de afgesproken tijd is je bestelling klaar. Alleen 25 cent transactie kosten voor ideale te betalen keek ik een beetje raar van op. Maar goed daar in tegen en gratis ( voor 25 cent ) blikje cola is ook niet duur

Weterings
14 Juni 2016

Altijd vriendelijk, op tijd en volledig!

B. Boon
27 Mai 2016
Carolett
6 Mai 2016
Roos
26 MĂ€rz 2016

Vroeger werd er nog wel eens een snack vergeten, daar heb ik tegwoordig geen last meer van. En nu je online kunt bestellen gaat het helemal super!!

Co
20 Februar 2016