AvaliaçÔes de Cafetaria Trefpunt Leerdam

AvaliaçÔes recentes

4.0
Anneke
12 junho 2024

Goeie service, vriendelijk personeel

Jacques Hoencamp
2 junho 2024

Zoals altijd; tip top in orde. Voor friet en bijbehoren moet je hier zijn !!!!!

Erik
2 junho 2024

Beste snackbar boven de rivier...en de beste kwaliteit en nog niet duur ook...Ook super goed personeel ...De eigenaar is ook een topper...Altijd spontaan en tijd voor een praatje...Echt fijne snackbar...Bedankt...

Tam
29 maio 2024

Er zat heel veel zout op ons friet.

Erik
22 maio 2024

Kan niet beter...altijd vers lekker en snel ...SUPERRRRRRRRRRRRRR..BEDANKT

Bert
10 maio 2024

Patat was goed maar de berehap viel tegen

Van willigen
9 maio 2024

Weer super ..... maand snack was heerlijk.

LR
2 maio 2024

Van te voren besteld, exact op tijd klaar. Heerlijke frietjes en ruim voldoende!

Regina
20 abril 2024

Alles goed en lekker warm

Erik
19 abril 2024

Beste snackbar van Leerdam en omstreken..echte Brabantse smaakvolle friet ..ni zo als al die smaakloze friet boven de rivier..maar echt saakvolle friet en nog smaakvollere snacks...Super Qualiteit en Super betaalbaar...TOP PERSONEEL EN TOP EIGENAAR...Kan ni beter...

Erik
18 abril 2024

Beste snackbar van Leerdam en omstreken...echte Brabantse smaakvolle friet en snacks. ..En nog betaalbaar ook ..en super fijne eigenaar en medewerkers...

Oktay Okkuscu
10 abril 2024
Bart
10 abril 2024

Fijn dat je van tevoren aan kon geven hoe je de friet gebakken wilde hebben. Ik had niet aangeklikt dat ik geen zout wilde en desondanks zat er geen zout op de friet. Attent dat mijn twee kinderen een lolly kregen waar ze heel verguld mee waren!

Van willigen
28 fevereiro 2024

Wij vonden de snacks vanavond niet echt warm meer !! We hadden half 6 afgesproken en waren er om iets voor half 6 ..... Voor de rest was het allemaal lekker en goed.

Semiha
29 dezembro 2023
Dalemans
23 dezembro 2023

Jammer dat de bestelling er pas in gedaan werd toe ik op de afgesproken tijd kwam er ipas ingedaan werd

..
22 dezembro 2023
Niels Bel
10 dezembro 2023

Bij thuiskomst bleek dat de bestelling niet compleet was. Ik hoop dat iemand anders van mijn gehaktstaaf heeft genoten.

Sander
10 dezembro 2023

Verkeerde saus bij de bestelling joppie saus besteld en pindasaus gekregen

Melle Breider
9 dezembro 2023
Ingrid
30 novembro 2023

Patat was niet gaar, slappe friet. Frikadellen waren niet warm. Wij zijn vaste klant. Altijd naar tevredenheid maar de laatste tijd niet meer. Berenhappen, bamischijven etcetera bestellen wij allang niet meer. Veel te hard doorbakken. Dus gekozen voor een eenvoudige Frikadel. Ook dat dus niet meer. Zo jammer!!!! Hoe komt dat nou toch?

Ardjan Dekker
24 novembro 2023

Bestelling was weer top!!

Melle
17 novembro 2023
Klaas den Besten
16 novembro 2023
Melle
3 novembro 2023
Emi
3 novembro 2023

Online besteld, bestelling was precies klaar zoals gevraagd. Alles dus goed warm. Ook de porties friet waren helemaal naar wens en voldoende. Een aanrader.

Ingrid
21 outubro 2023

Altijd lekker, vers en snel klaar. Top!

Melle
21 outubro 2023
Van willigen
5 outubro 2023

Super lekker.

Slav
30 setembro 2023

Patat erg droog gebakken Broodje Hamburger kwam duidelijk kant en klaar uit de magnetron Erg matige kwaliteit en smaak

Tamara Sihasale
8 setembro 2023

We hadden 4 kroketten die allemaal open waren gesprongen en daarom weinig vulling meer in de kroketten zaten.

Ingeborg Bode
30 agosto 2023

Too het was heerlijk ik vind de frietjes ook zo heerlijk

M
20 agosto 2023

Kwaliteit was redelijk Broodje was klef , verdronk in de saus Alleen hamburger opgegeten Maar wat meer stoorde was het volgende. Hij vroeg om 9 personen friet, niet besteld en werd afgescheept met dat duurt zeker een half uur. Vervolgens toen hij weg was kwamen en nog 2 klanten , ook niet besteld en werden normaal geholpen. Zonder dat er gezegd werd lange wachttijd. Had het idee dat ze niet voldoende friet hadden. Want vlak ervoor werd er gemopperd, in de kar , is dat alles bij het bijvullen vd friet. Ook was er veel uitverkocht.Oom wachttijd was lang ondanks bestellen waar wel excuses voor werd aangeboden. Volgende keer toch maar weer naar andere tent

L
19 agosto 2023

Top tent! 😄

Breider
12 agosto 2023
Ajm
11 agosto 2023

De laatste tijd was de friet niet lekker Je geeft zacht/normaal aan en is echt hard gebakken. Zo jammer want vandaag was het weer zo hard 2x gebakken? Oud vet Of andere olie /andere friet? Echt heel jammer we waren daarvoor altijd zooo fan ervan.

Maarten
30 julho 2023

Nadat we hier friet hadden gehaald, allebei enorme buikkramp gekregen.

Jacco van Santen
29 julho 2023

Friet zonder zout leek friet met extra zout. Verkeerde kroket. Frikandel speciaal was wel heel goed

J. de Vor
26 julho 2023
MM
22 julho 2023

Heerlijke friet .. Alleen jammer dat de kroket geen groentekroket was ..

Ardjan Dekker
7 julho 2023
Ingrid
6 julho 2023

Altijd heerlijke verse patat en snacks. Kwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Asvz
30 junho 2023

Goed geregeld en was netjes optijd klaar

Ardjan Dekker
23 junho 2023

Snacks waren weer super!!

A
4 maio 2023

Berenklauwen waren verbrand echt zwart niet te eten

Ardjan Dekker
4 maio 2023

De prijs van Bamischijf is niet op de app aangepast daar staat € 2,50 en bij contant afrekenen 2,85

Ardjan Dekker
7 abril 2023

Zoals altijd stond de bestelling weer klaar op afgesproken tijd!!

Ardjan Dekker
24 março 2023

Weer top geregeld. Ga zo door!!

Natalja
19 março 2023

De kroketten waren ontploft en vet. We hebben 6x gebeld maar kregen helaas steeds direct de voicemail.

Bob
17 março 2023

Altijd aan te bevelen!

Ardjan Dekker
17 março 2023

De bestelling stond klaar. Complimenten!!

Verhoeven
16 março 2023

Zeer royale porties friet. Door een fout in de app stond onze grote bestelling per ongeluk al om 12u i.p.v. 18u klaar. Heel klantvriendelijk afgehandeld: ze namen telefonisch contact op en bakten de bestelling 's avonds gewoon opnieuw.

AJM
13 março 2023
J. den Hartog
4 março 2023
N
25 fevereiro 2023

Friet stoofvlees besteld. Klein beetje stoofvlees in het bakje waar normaal een saus in zit. Stoofvlees hoort goed over de friet heen te zitten. En dat voor aantal euro meer per frietje t.o.v. Bijvoorbeeld frietje met. Zeker verbeterpunt. Verder altijd lekkere friet en snacks, echte aanrader.

Jacques
13 fevereiro 2023

Zoals altijd. Voor de beste friet en het meest vriendelijk personeel moet je hier zijn!

Diana
11 fevereiro 2023

Prima snacks alleen mini patat daar ben ik geen fan van maar verder prima.

de vree
8 fevereiro 2023

Afgelopen tijd bestellingen gedaan toch boven de 20 euro hoop weg kunnen gooien vaak aangeven en ze doen er niks aan ook vandaag weer heel slecht 3 keer scheepsrecht mijn zijn ze kwijt als klant

I Kuiper
29 janeiro 2023

Online besteld, zou om 1910 klaar zijn, maar uiteindelijk tot 1925 moeten wachten. Dan heeft online bestellen geen zin. Daarnaast bij thuiskomst, de friet gewoon niet goed warm, ondanks dat het dus net gebakken was. Normaal geen slechte ervaring maar dat van gisteren kon beter

-
29 janeiro 2023

Patat was veelste hard snacks te hard gebakken was een complete mislukking en haal geen patat meer

Klaas
27 janeiro 2023
Bogaard
27 janeiro 2023

Wij hebben weer gesmuld! Je krijgt hier lekker volle bakken met heerlijke knapperige dunne patatjes. Echt waar voor je geld!

Anoniem
22 janeiro 2023

Frieten koud en niet doorbakken Kassoufle lauw en onvoldoende doorbakken Lang wachten terwijl we online hadden besteld

Jetje
21 janeiro 2023

Keurig op tijd klaar na online besteld te hebben

André
20 janeiro 2023

Supergoed en servicegericht.

Bert van der Linden
7 janeiro 2023
Andre
5 janeiro 2023

Helaas geen gehaktbal bij de bestelling. Voice mail ingesproken. Kwaliteit is altijd goed.

Eline
31 dezembro 2022

Precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten en super leuk team!

Roos
30 dezembro 2022

Zeer tevreden mooi op tijd klaar . Voor herhaling vatbaar.

van Lith
29 dezembro 2022
Janet Van Aalst
16 dezembro 2022

Online besteld om af te halen om 18.20. Het was om 18.48 u klaar. Ik vond het superwaardeloos. Excuus was dat het erg druk was. Hele rare gang van zaken. Mensen die na mij kwamen werden eerder geholpen en waren eerder weer weg. Conclusie is dus: beter niet online bestellen want als je bij de kar bestelt ben je eerder aan de beurt. Dit moest mij even van het hart. Mij zie je voorlopig niet meer

M
10 dezembro 2022

Er was iets mis gegaan met de tijd . Screenshot wees 30 min later aan dan de bon. Dus kreeg alles koud mee. Ze hadden wel netjes gebeld, maar dat telefoontje was niet opgenomen. Ze hadden kunnen aanbieden om het op te bakken . Het was op dat tijdstip niet meer druk. Erg jammer. Dus thuis alles in de airfryer om het zelf op te bakken . Producten zijn altijd goed hier en genoeg patat . Volgende x beter.

Bjorn Van willigen
26 novembro 2022

Het gebeurt wel vaker dat er snacks worden vergeten

André
9 novembro 2022

Altijd goed en voldoende!

Leonard Bogerd
22 outubro 2022

Vorige week hadden we een kroket besteld die taai was en niet te eten. Vandaag in de bestelling aangegeven en een gratis kroket erbij gekregen. Goeie service! Bedankt Trefpunt! Top!

Bert van der Linden
22 outubro 2022

Friet was slap en de loempia was niet goed doorbakken en de andere snacks die waren wel goed

H de Ridder
9 outubro 2022

Besteld via de site bij thuiskomst helaas geen 2 bestelde frikandellen speciaal kunnen vinden in ons tasje wel een niet bestelde frikandel gewoon. đŸ€” Gelijk geprobeerd contact op te nemen. Waarschijnlijk wegens drukte geen gehoor. Frietjes waren voldoende🙂

Jacques
9 outubro 2022

Zoals altijd; perfect. Hier moet je gewoon je friet en snacks halen!

Ronald de vree
6 outubro 2022

De sito stick veel te hard gebakken zo weg kunnen gooien zonder van mijn geld ook al een paar keer gezegd nog niet verbeterd hellaas

André
25 setembro 2022

Goede frieten snacks. Helaas veel minder friet dan voorheen.

Den hartog
17 setembro 2022

Friet is erg veel,...maar lekker Mayonaise was vergeten, jammer Kaasstengels super lekker

Pieterson
9 setembro 2022

De laatste maanden is de kwaliteit erg achteruit gegaan. Voorlopig halen we geen friet meer. De friet leek wel opgebakken en was erg vet. Dit gebeurt vaker. Ook met snacks gehad dat we open gesprongen bitterballen kregen geserveerd.

Ed Blankert
19 agosto 2022

Kroket en kaaskroket waren onvoldoende gebakken en zeer vet. Hebben ze niet opgegeten. Friet was prima

Arwen
13 agosto 2022

Frieten waren heel zacht en proefde bijna niet genoeg gebakken (“normaal” gebakken). Service was wel heel goed, heel aardig

Tamara
5 agosto 2022

Altijd lekker eten, alleen deze bestelling waren ze de satesaus vergeten bij te doen

Petric
4 agosto 2022
H
4 agosto 2022
Hen3
30 julho 2022

Heerlijk gegeten en goede en vriendelijke service!!!

Denise
30 julho 2022

Goede service vriendelijke personeel en lekker eten.

C
27 julho 2022
Regina de ridder
8 julho 2022

Als ik bestel voor 18 uur is het fijn als het dan klaar is en niet dat ze dan pas gaan bakken ???

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Onze excuses dat u langer als gehoopt heeft moeten wachten. Wij doen altijd ons best om alles op tijd klaar te hebben. Maar soms lopen we iets uit als het erg druk is of er veel grote bestellingen zijn. Wij zullen er volgende x weer alles aan doen om het op tijd af te hebben!

Diet
24 junho 2022
Jacques
20 junho 2022

Zoals altijd. Topkwaliteit, vriendelijke mensen; wat wil je nog meer!

Bert van der Linden
18 junho 2022

Lekker

Lith
3 junho 2022

Je ontvangt veel friet en het eten smaakt prima. Alleen zout op alle friet, terwijl er Ă©Ă©n friet zonder zout moest zijn. Maar verder prima.

Karim
21 maio 2022

De friet was te door gebakken... te hard!

Peter
21 maio 2022

Patat smaakte heerlijk

Jan
21 maio 2022

Zeer goede bestelling, uitstekende schnitzels en uitstekende patat

bjorn van willigen
13 maio 2022

de friet was lekker en goed gebakken hadden alleen geen vorkjes bij de friet

Reacção a Cafetaria Trefpunt

Bedankt voor het compliment! Vorkjes doen wij er niet standaard bij, maar u mag hier natuurlijk altijd om vragen! Wij doen het er graag bij voor u!

Michelle
8 maio 2022

Ik had oer ongeluk de verkeerde tijd gekozen, dit werd ter plekke netjes en soepel opgelost.